Företagsgolf

Binga Golf – perfekt för företagsevent i Kalmar

Vi på Binga Golf anordnar företagsevent för företag i Kalmar, så att du tillsammans med dina kunder eller anställda kan umgås i en skön utomhusmiljö. Här kan ni slå några slag på driving rangen och sedan fortsätta ut på vår fantastiska 9-hålsbana. Vi erbjuder mat och fika i vårt klubbhus, men ni har också möjlighet att själva ordna med egen catering.

Vi anpassar oss till sällskapets storlek och övriga önskemål så att ni ska få de bästa förutsättningarna för ett trivsamt företagsevent i Kalmar. Den enda kravet vi har är att du, eller någon du spelar med har officiellt handikapp.

För mer information eller för att boka företagsevent hos oss på Binga Golf kan du kontakta Mats på telefonnummer nedan.

VÅR BANA

Binga Golf

Strax söder om Kalmar hittar ni denna lilla golfpärla!

9-håls Pay and Play bana. Mellan Ljungbyåns porlande ljud, de gröna träden och de böljande fälten finns nio hål av varierande svårighetsgrad.
Pay and play

Att tänka på

Max 4 spelande per boll. En spelare ska ha hcp. 36 och ansvarar att golfvett och regler åtföljs. Det är inte tillåtet att dela utrustning.

Det finns klubbor och vagn att hyra (60 kr/30 kr). Golfbil finns att hyra för 150 kr för den som behöver, bokas dagen innan senast kl 16.00.