Pay & Play

JUST NU Banan är öppen för spel

Är du sugen på att testa på att spela på en golfbana men inte har Grönt Kort? Hos oss på Binga har du möjlighet att göra detta om du gör det tillsammans med någon som innehar Grönt Kort. Du behöver alltså varken ha Grönt Kort eller vara medlem i någon klubb för att få spela. Du betalar endast greenfee i incheckningen i servicehuset och är sen redo att spela.

Här på Binga tillämpar vi inget bokningssystem av tider utan använder oss av en klassisk ¨Bollränna¨. Den använder alla som ska ut på banan och spela. Det funkar som så att när du vill ut och spela på banan lägger du en boll i den fysiska rännan som finns i anslutning till övningsgreenen. När din boll är längst ner är det din tur att gå ut och spela. När du har spelat de 9 hålen och vill spela mer gör du om processen och
lägger en ny boll i rännan och väntar på din tur.

Önskar du att hyra klubbor (60 kr) och vagn (30 kr) så finns det att tillgå. Hör gärna av dig till oss så tidigt som möjligt inför din runda om detta så att vi kan förbereda uthyrningen.

Priset för att spela Pay & Play varierar beroende när på året man spelar. För att se aktuellt pris hittar du det under fliken ¨Priser¨ samt vid Incheckningen i servicehuset.

Att tänka på: